Bij First hebben we een wisselend chef’s menu. Omdat we werken met dagverse, biologische seizoensproducten kan het zijn dat de onderstaande menukaart met de dag iets aangepast is. De chef gaf in zo’n geval de voorkeur aan een mooi(er) versproduct. Kies vooral waar u zin in hebt, chef de cuisine John Stoffers kookt met liefde. Ook hebben wij mooie passende wijnarrangementen. Kortom: laat u verrassen door al het lekkers dat het seizoen te bieden heeft!
Menu December
Voorgerecht
Schotse gerookte zalm, veldsla, dadel, Amsterdamse
ui en pani puri
Tussengerecht
Risotto, cantharel, coquille, gepofte groene rijst
Hoofdgerecht
Diamanthaas, hachee van kalfswang, mousseline, gnocchi
Dessert
Harder wener deeg, ganache van bosbessen, coulis van bosbes, ijs van kastanje, marshmallow paddestoel
Kaas
Proeverij van Oudwijker kazen
Inclusief amuse, brood en boter
2 gangen € 49,50
3 gangen € 59,50
4 gangen € 69,50
5 gangen € 79,50
Kaassupplement i.p.v. dessert € 4,95 of kaassupplement als extra gang € 14,50
Voor vegetarische gasten hebben wij een prachtig 3-, 4- of 5-gangen prestige menu. Bij alle menu’s heeft u de keuze uit vis, vlees of vegetarische ingrediënten.Geef deze s.v.p. tijdig bij uw reservering door, zodat ons keukenteam dit kan voorbereiden.
Heeft u dieetwensen? Geef deze dan tijdig bij uw reservering door, zodat ons keukenteam dit kan voorbereiden.
Allergieën waarbij wij grotere aanpassingen dienen te doen aan de basis van ons chef’s menu vernemen wij graag telefonisch en minimaal 24 uur voorafgaand aan uw komst. Denk hierbij aan lactose- of glutenvrij waarbij wij ook geen soja kunnen gebruiken, aan coeliakie etc.
Wanneer u uw specifieke dieetwensen niet vooraf aan ons doorgeeft, kunnen wij tot onze spijt niet garanderen dat wij hiermee rekening kunnen houden.
Wij koken niet veganistisch.