Bij First hebben we een wisselend chef’s menu. Omdat we werken met dagverse, biologische seizoensproducten kan het zijn dat de onderstaande menukaart met de dag iets aangepast is. De chef gaf in zo’n geval de voorkeur aan een mooi(er) versproduct. Kies vooral waar u zin in hebt, chef de cuisine John Stoffers kookt met liefde. Ook hebben wij mooie passende wijnarrangementen. Kortom: laat u verrassen door al het lekkers dat het seizoen te bieden heeft!


               Menu December

Voorgerecht
Schotse gerookte zalm, veldsla, dadel, Amsterdamse

ui en pani puri

Tussengerecht
Risotto, cantharel, coquille, gepofte groene rijst

Hoofdgerecht

Diamanthaas, hachee van kalfswang, mousseline, gnocchi

Dessert 
Harder wener deeg, ganache van bosbessen, coulis van bosbes, ijs van kastanje, marshmallow paddestoel

Kaas

Proeverij van Oudwijker kazen 

Inclusief amuse, brood en boter

2 gangen € 49,50

3 gangen € 59,50

4 gangen € 69,50

5 gangen € 79,50 

Kaassupplement i.p.v. dessert € 4,95 of kaassupplement als extra gang € 14,50

Voor vegetarische gasten hebben wij een prachtig 3-, 4- of 5-gangen prestige menu. Bij alle menu’s heeft u de keuze uit vis, vlees of vegetarische ingrediënten.Geef deze s.v.p. tijdig bij uw reservering door, zodat ons keukenteam dit kan voorbereiden.

Heeft u dieetwensen? Geef deze dan tijdig bij uw reservering door, zodat ons keukenteam dit kan voorbereiden.

Allergieën waarbij wij grotere aanpassingen dienen te doen aan de basis van ons chef’s menu vernemen wij graag telefonisch en minimaal 24 uur voorafgaand aan uw komst. Denk hierbij aan lactose- of glutenvrij waarbij wij ook geen soja kunnen gebruiken, aan coeliakie etc.

Wanneer u uw specifieke dieetwensen niet vooraf aan ons doorgeeft, kunnen wij tot onze spijt niet garanderen dat wij hiermee rekening kunnen houden.
Wij koken niet veganistisch.